0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Hojicha Beni Kaori


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • Gyártó: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2016
  • Jelleg: Pirított, sütött japán zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, aminek összes ásványi anyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, 8-9 gramm (egy szűk evőkanálnyi) teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, mindig használjon nagyon forró vizet.

    Első felöntés: 1 perc, második felöntés: 30 mp, harmadik felöntés: 1 perc 

    Eszközöket a shincha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat.


3 420.- Ft

Megveszem

 

Hojicha Beni Kaori - Bíbor íz

紅かおり Hojicha beni kaori roasted tea

 

Hojicha Beni Kaori. Egy tea, aminek többe kerül a szállítása, mint maga a tea. Levélszár és levél szeptember végén kemencében sütve,

pirítva. Személyes kedvencünk ez az olcsó, de sűrű, ízeket szétterítő, éjfélkor is iható ragyogó tea. Mély, bíbor íz. 

Bevezetés  hojicha világába itt>>>>>

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co -on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben évekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat.

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

紅かおり Hojicha beni kaori

紅かおり Hojicha beni kaori roasted tea

紅かおり Hojicha beni kaori roasted tea

紅かおり Hojicha beni kaori roasted tea