0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Hojicha Kiku Kaori


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • Gyártó: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2016
  • Jelleg: Pirított, sütött japán zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, aminek összes ásványi anyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, 8-9 gramm (egy szűk evőkanálnyi) teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, mindig használjon nagyon forró vizet.

    Első felöntés: 1 perc, második felöntés: 30 mp, harmadik felöntés: 1 perc 

    Eszközöket a shincha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat.


3 450.- Ft

Megveszem

 

Hojicha Kiku Kaori - Pörkölt levélszár tea

 Hojicha Kiku Kaori
 
Hojicha Kiku Kaori 菊かおり
A Marukyu-Koyamaen hojichák harmadik tagja a Gosho és az Ogura Kaori után. Az első tavaszi tea pörkölt változata, a második klasszikus őszi pörkölt zöld tea, ez pedig szintén klasszikus csak levélszár tea, ami nyugaton leginkább kukicha néven terjedt el.  Szokatlanul könnyű, már-már üdítő jellegű pörkölt tea.
Nem csoda, hogy Nyugaton leginkább ez terjedt el, a mi elvárásainknak viszont kevésbé testes.
 
Bevezetés  hojicha világába itt>>>>>

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co -on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben évekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat.

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

 
Mrukyu-Koyamaen Hojicha Kiku Kaori
 
Mrukyu-Koyamaen Hojicha Kiku Kaori
 
Mrukyu-Koyamaen Hojicha Kiku Kaori
 
Mrukyu-Koyamaen Hojicha Kiku Kaori
 
Mrukyu-Koyamaen Hojicha Kiku Kaori
 
Mrukyu-Koyamaen Hojicha Kiku Kaori