0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Hojicha Nishiki kaori


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • Gyártó: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2016
  • Jelleg: Pirított, sütött japán zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, aminek összes ásványi anyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, 8-9 gramm (egy szűk evőkanálnyi) teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, mindig használjon nagyon forró vizet.

    Ez a tea kimérős, a saját tasakunkban érkezik!

    Első felöntés: 1 perc, második felöntés: 30 mp, harmadik felöntés: 1 perc 

    Eszközöket a shincha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat.


1 400.- Ft

Megveszem

 

Hojicha Nishiki kaori - Őszi levelek brokádja

Hojicha Nishiki kaori Marukyu Koyamaen
 
Marukyu-Koyamaen legolcsóbb hojichája. Kb. 70 %-ban szárból 30 %-ban érett levelekből áll, amit kemencében sütöttek. A sütés enyhe, jól látszik, hogy a levelek tetemes része zöld, a legsötétebb szár is legfeljebb bíbor színű, innen a név is, az őszi Uji fergeteges színgazdag levélpárnájáról. Nem tipikus Uji hojicha, árfekvése ellenére finom, sűrű pörkölt tea, füst, vagy kesernyésség bármilyen nyoma nélkül.  Este is bátran fogyasztható.


Bevezetés  hojicha világába itt>>>>>

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co -on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben évekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat.

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

Hojicha Nishiki kaori Marukyu Koyamaen
 
Hojicha Nishiki kaori Marukyu Koyamaen