0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Gyokuro Konacha Daimonji


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • Gyártó: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2016
  • Jelleg: Árnyékolt japán zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Használjon 40-65 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 8-9 gramm teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, egyre forróbb víz használatával, egészen 90-95 Co-ig. Két intenzív, egy erős, de lágyuló, majd további három "híg", de édes felöntést ad.

    Első felöntés: 2,5-4 perc 45-50 Co-on, második felöntés: 15-30 mp 60 Co-on, harmadik felöntés: 1 perc 60 Co-on

    Eszközöket a konacha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

     


6 900.- Ft

Megveszem

 

Gyokuro Konacha Daimonji - A vigyázó lelkek teája

Gyokurto Konacha Daimonji
 
Ez a konacha a legjobb gyokurók feldolgozása során visszamaradt levélcsúcs, levélfoszlány, törmelék.  Elkészítésekor gyokuro szerű élményben lesz részünk, amit sok felöntésen át élvezhetünk.  Elkészítéséhez visszahűtött tiszta vizet javaslunk és bátor kísérletezést, egészen rövid, pár tíz másodperces, vagy gyokuro szerűen hosszú felöntésekkel.  A szusi bárok kedvelt teája, de ott nem ezt a minőséget adják.


A tea nevéről és magának a teának  a keletkezéséről részletesen itt olvashat.
 
Gyokurto Konacha Daimonji
 
Gyokurto Konacha Daimonji
 
Marukyu-koyamaen konnacha daimonji
 
konnacha daimonji
 
Gyokurto Konacha Daimonji
 

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a konacha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

Belépő a konacha világába pedig itt >>>>>>

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.