0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Hoshino matcha Yamenotsuyu


  • Eredet: Hoshi falu, Yamé, Japán
  • Gyártó: Hoshino Seichaen
  • Gyártási év: 2018
  • Jelleg: porrá őrölt japán zöld tea usucha készítéséhez
  • Elkészítési mód:

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                 Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


5 790.- Ft

Megveszem

Hoshino matcha yamenotsuyu japán matcha zöld tea por

Hoshino matcha yamenotsuyu japán matcha zöld tea (por).  A matchára lehetetlen megfelelő, a köznyelvben állandósuló kifejezést rögzíteni a magyar nyelvben.

Matcha japán porrá őrölt zöld tea; ezzel kezdtük.

Most már van:

portea, tea por, zöldtea por (!), zöldteapor (!), maccsa, macsha,  matcha tea, cerimonial szintű matcha tea. De az élen járó keresőszó már:  matcha zöld tea DM /Rossmann.

Hoshino ivásra szolgáló matcha teái jelenleg a következők a legdrágábbtól lefelé:

  • Seiyou
  • Seihou
  • Ikenoshiro
  • Hoshinotsuyu
  • Yamenotsuyu
  • Yamenohana

Konyhai matcha

  • Mokuren
  • Ayame
  • Yamabuki
  • Kodemari
  • Sazanka
  • Ajisai

Ez tehát egy középen lévő usucha a finom könnyed és mégis sűrű Yame stílusban.

Hoshino matcha yamenotsuyu japán matcha zöld tea por

Hoshino matcha yamenotsuyu japán matcha zöld tea por

Hoshino matcha yamenotsuyu japán matcha zöld tea porhoshino japán tea matchahoshino japán tea matcha