Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Haruka zumi


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2023
  • Jelleg: Alkalmas koicha (sűrű tea) és usucha (híg tea) elkészítésére
  • Elkészítési mód:

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                  Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


15 900.- Ft

Megveszem

 

Matcha Harukazumi - Tavaszi köd

Marukyu-Koyamaen matcha harukasumi spring green tea
 

Minden évben március közepétől május közepéig gyártott tavaszi, hírmondó, tavaszhozó szezonális matcha usuchához és koichához. Zsenge, friss és még frissebb, de nem hiányoznak a nyers, sötét tónusok sem.

Marukyu-Koyamaen matcha harukasumi spring green tea


Marukyu-Koyamaen matcha harukasumi spring green tea

Marukyu-Koyamaen matcha harukasumi spring green tea

Marukyu-Koyamaen matcha harukasumi spring green tea

Marukyu-Koyamaen matcha harukasumi spring green tea

A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), koicha sűrű teához 3-4 gramm, usucha, híg teához 1-2 gramm teát.                                                         Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on.

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>

matcha harukazumi