0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Obukucha Gin


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • Gyártó: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2016
  • Jelleg: Alkalmas koicha (sűrű tea) és usucha (híg tea) elkészítésére
  • Elkészítési mód:

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                  Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


12 000.- Ft

Megveszem

 

Matcha Obukucha Gin - Nagy szerencse - Újévi ezüst tea

Matcha Obukucha Gin Maruyu-Koyamaen tea

 

Az Újév teái közül az ezüst fokozat kitűnő matcha, ami elkészíthető koichaként és usuchaként egyaránt. További információk az Obukucha Kin teánál, továbbá itt. Az Obukucha a legdrágább szezonális matcha.

 

Matcha Obukucha Gin Maruyu-Koyamaen tea

Matcha Obukucha Gin Maruyu-Koyamaen tea

A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), koicha sűrű teához 3-4 gramm, usucha, híg teához 1-2 gramm teát.                                                      

Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on.

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>