0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Obukucha Kin


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • Gyártó: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2017
  • Jelleg: Alkalmas koicha (sűrű tea) elkészítésére
  • Elkészítési mód:

    Koichához 3 chashaku teát öntsön fel 60-80 ml lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.             

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


21 560.- Ft

Megveszem

Matcha Obukucha Kin - Nagy szerencse - Újévi arany tea 

Obukucha
 
Matcha Obukucha kin Maruyu-Koyamaen tea
 

A sokszáz teaszertartás között kitüntetett szerepet kap az Új Év szertartása a Hatsu Sora. 初空 (szó szerint első égbolt).

Ennek során a tokonoma különleges elrendezése, különleges eszközök használata mellett különleges teát szolgálunk fel, ez a csak december-januári időszakban gyártott szezonális matcha Obukucha (Nagy szerencse). Ezen belül az itt bemutatott tea az Obukucha Kin, vagyis arany minőség. Azok, akik kóstolták a tavaszi shinmatchát és emlékeznek annak látható, intenzív jegyeire, már lehet fogalmuk arról, amit ez a tea kínál. Csak koichában szabad inni ezt a hihetetlenül finom, jó szerencsét és boldogságot jelentő és kívánó teát. Az ehhez kapcsolódó teaszertartásról néhány szó itt:
 
Matcha Obukucha kin Maruyu-Koyamaen tea

A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), koicha sűrű teához 3-4 gramm teát.                                                        

Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on. 

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>