Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Shoka no Mukashi


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: Alkalmas koicha (sűrű tea) és usucha (híg tea) elkészítésére
  • Elkészítési mód:

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                  Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


16 900.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

 

Matcha Shoka no Mukashi - Fenyővirág

Matcha shoka no mukashi marukyu koyamaen tea

 

Az Urasenke teaiskola (Iemoto Zabosai, a teaiskola nagymestere) ajánlásával  kínált tea, nagyon erős, telt, hosszú utóízzel. A legjobb teák közé tartozik, de tényleg csak erős idegzetűeknek.

 

matcha shoka no mukashi koicha marukyu-Koyamaen

matcha shoka no mukashi koicha marukyu-Koyamaen

matcha shoka no mukashi koicha marukyu-Koyamaen

Matcha Shoka no Mukashi koicha Marukyu-Koyamaen tea

Matcha Shoka no Mukashi koicha Marukyu-Koyamaen tea

A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), koicha sűrű teához 3-4 gramm, usucha, híg teához 1-2 gramm teát.                                                       

Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on. 

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>