0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Genmaicha Ayamidori


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • Gyártó: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2016
  • Jelleg: Matchával kevert genmaicha
  • Elkészítési mód:

    Használjon 95 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 8-9 gramm teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, egyre forróbb víz használatával, egészen 90-95 Co-ig. Két intenzív, egy erős, de lágyuló, majd további három "híg", de édes felöntést ad.

    Első felöntés: 30mp 95Coon, második felöntés: 15-30 mp 95 Co-on, harmadik felöntés: 1 perc 100 Co-on

    Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt


4 390.- Ft

Megveszem

 

Genmaicha Ayamidori

genmaicha ayamidori

 

Az Ayamidori egy őrölt zöld teával, matchával kevert genmaicha, ami pedig ugyebár pirított rizzsel kevert zöld tea. Mi ennek az értelme? A genmaicha tipikus mindennapi, esetleg reggeli, vagy étkezési tea. Készülhet senchából, árnyékolt senchából, nyári teákból, banchából. Ez itt bancha alapú tea, ami már kicsit szúrósabb, ezt kompenzálja az édes matcha, amit hozzákevertek.

 

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

Heidegger teája

genmaicha ayamidori

genmaicha ayamidori

genmaicha ayamidori