Kosár
Az Ön kosara üres

Juteki Tenmoku Jyo sencha


 • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
 • product.gyarto: Harimaen
 • Gyártási év: 2019
 • Jelleg: Prémium, gőzölt BIO zöld tea
 • Elkészítési mód:

  Organikus BIO teák organikus teák    Felbontás után gondosan lezárva tartsa 5 Co-on.

  Használjon 70 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 7-8 gr teát, előmelegített teaszettet. Készítsen 1-1,5 perces felöntéseket, ezekből három gazdag és 4 hígabb, de egyre édesedő teát kap. A felöntések során használjon egyre forróbb vizet egészen 90-95 Co-ig.

  Eszközöket a sencha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt


6 590.- Ft

Megveszem

 

Juteki Tenmoku organikus sencha 

Organikus BIO teák organikus teák 

Juteki tenmokus organikus sencha japán zöld tea

Jyo senha 上煎茶, azaz első osztályú sencha az Ujitawarában található, a hetvenes évek eleje óta működő, teljes egészében és igazoltan organikus sencha kertekből.

A tea selymes, édes illatú, finom, és erős. A senchás kesernyésség összefolyik a test fémjeivel, áthatóan tiszta. Ez egy középkategóriájú ryokucha , de az ismert Uji teáktól teljesen eltérő karakter.  A gyártó Harimaen teái sokkal kevésbé kifinomultak, mint a Koyamaen, vagy Hoshino teák.  Nagy erényük a teljesen vegyszer és műtrágyamentes, tiszta ültetvény, ami erőteljes, gazdag, ugyanakkor fésületlen teákat produkál.   Ez egy kifejezetten kellemes, vissza-visszatérő tea.

A tea neve  (Juteki tenmoku) a kerámiaművészet  legmagasabb fokú mázára és stílusára utal, ami a Song diasztiabeli Kínából ered, és részben Japánban élt tovább.  Elméleti, kristályszerkezeti hátterét csak 2005-ben fejtették meg és ma is csak pár művész képes az előállítására.

A BIO teák értékesítését minőségbiztosítási rendszerhez csatlakozva végezzük.  A teákat hűtve tároljuk.
 

Juteki tenmokus organikus sencha japán zöld teaJuteki tenmokus organikus sencha japán zöld tea  

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a sencha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

Belépő a sencha világába pedig itt >>>>>>

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

  Juteki tenmokus organikus sencha   Juteki tenmokus organikus sencha   Juteki tenmokus organikus sencha   Juteki tenmokus organikus sencha     Juteki tenmokus organikus sencha