Kosár
Az Ön kosara üres

Sencha Hatsumidori


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: Gőzölt japán zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 70 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, (összes ásványianyag tartalma < 50 mg/liter), előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) kannát és szűk evőkanálnyi, kb 7-8 gr teát.                                                           Készítsen 1-1,5 perces felöntéseket, ezekből három gazdag és 4 hígabb, de egyre édesedő teát kap. A felöntések során használjon egyre forróbb vizet egészen 90-95 Co-ig.

    Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on.

    Eszközöket a sencha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt


7 890.- Ft

Megveszem

 

Sencha Hatsumidori

sencha Hatsumidori Marukyu-koyamaen tea

 

A Hatsu Midori, azaz korai zöld egy kabusechából és senchákból kevert lágy, nőies sencha, a koiguchik ellentéte.

Kabusechával (árnyékolt senchával) kevert sencha. 

Fémdobozban csak rendelésre szállítjuk 500 Ft felárral.

Sencha  Hatsumidori, marukyu koyamaen tea

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a sencha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

Belépő a sencha világába pedig itt >>>>>>

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

Sencha  Hatsumidori, marukyu koyamaen tea

 

Sencha  Hatsumidori, marukyu koyamaen tea

marukyu-Koyamaen Sencha Hatsumidori