0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

2004 Xiaguan Darutollas tuo


 • Eredet: Dali, Yunnan, Kína
 • product.gyarto: Xiaguan Teaüzem
 • Gyártási év: 2004
 • Jelleg: Érlelt sheng puerh tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

  Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.

  Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


11 600.- Ft

Megveszem

 

2004 Xiaguan Darutollas tuo

2004 Xiaguan sheng puerh tea tuocha

2004 Xiaguan Teji Tuocha  prémium sheng puerh tea

2000 előtt a Xiaguan teái a CNNP logója alatt jelentek meg. A 2000 utáni időszak első és legemlékezetesebb teája az aranyszalagos tuocha csak pár évig élt. 2003-ban a fenti papírban, de műanyag csomagolásban  mutatták be a cég daru márkájának te-ji, azaz különleges minőségű tuocháit. 2004-ben a tea külön dobozt kapott, ez lett ez a bíbor tuocha. Legendásan jó tea, ami mára mélyen bársonyosan ihatóvá érett. A többi Xiaguanhoz képest nagyon illatos, ízben gazdag, erejében visszafogottabb, lágy, kellemes. Ha erősebbet kíván, keresse az aranyszalagos tuochát, vagy a 2008-as kiadásokat.

Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2004 Xiaguan sheng puerh tuo   2004 Xiaguan sheng puerh tuo   2004 Xiaguan sheng puerh tuo   2004 Xiaguan sheng puerh tea tuocha   2004 Xiaguan sheng puerh tuo   2004 Xiaguan sheng puerh tuo   xiaguan autumn shng puerh tea   xiaguan autumn shng puerh tea Balra az őszi sheng, jobbra a teji   xiaguan autumn shng puerh tea