Kosár
Az Ön kosara üres

2006 Chang Tai Hao, Ló és Sárkány sheng puerh tea


  • Eredet: Menghai, Yunnan, Kína
  • product.gyarto: Chang Tai Hao
  • Gyártási év: 2006
  • Jelleg: Érlelt sheng puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.

    Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


6 890.- Ft

Megveszem

 

2006 Chang Tai Hao - Ló és Sárkány 

2006 Chang Tai Hao Ló és Sárkány sheng puerh tea   2006 tavaszi Menghai és Lincang teák blendje az 1998-ban alapított Chang Tai Hao 昌泰 kiadásában a Ló és Sárkány jegyében. A megszokott különös teamesteri ízlés formázza ezt a teát, a semmivel sem összetéveszthető Chang Tai Hao ízlés, ami kicsit könnyed, száraz, üde, orchideás, de mégis tartalommal teli. A lényeg, hogy egyik jegy sem ül rá a másikra. Mindvégig marad egy jóleső vágy és hiányérzet a tea ivása alatt, azt hisszük jön még valami más, valami több, aztán egyszer csak rájövünk, hogy minden a miénk volt 12 felöntés erejéig. A telhetetlen ízkufárok figyelmébe ajánlom a Chang Tai Hao teáit.

Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2006 Chang Tai Hao Ló és Sárkány sheng puerh tea   2006 Chang Tai Hao Ló és Sárkány sheng puerh tea   2006 Chang Tai Hao, Ló és Sárkány sheng puerh tea   2006 chang tai hao ló és srkány sheng puerh tea   2006 chang tai hao ló és srkány sheng puerh tea   2006 chang tai hao ló és srkány sheng puerh tea   2006 chang tai hao ló és srkány sheng puerh tea         2006 Chang Tai Hao Ló és Sárkány sheng puerh tea