Kosár
Az Ön kosara üres

2014 Xiaguan Feng Yao sheng puerh tea


  • Eredet: Dali, Yunnan, Kína
  • Gyártási év: 2014
  • Jelleg: Prémium sheng puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.

    Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


11 000.- Ft / db

Termékünk átmenetileg nem kapható

2014 Xiaguan Feng Yao - Darázsderék  - Bio sheng puerh

2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   Az első tuo, amit a Xiaguan teaüzem deklaráltan bio teaként értékesít. Ez csak azért érdeke, mert a Xiaguan tuok nagy része már eddig is magától "bio" volt, de most megjelent a marketingben ez a kötelező új elem. A puerh teához újonnan csatlakozóknak hívogató a fiatalos megjelenés, de jobb, ha tudják: ez a tea az egyik legkeményebb, tiszta természetes erőforrás, aminek fogyasztása számos mellékhatással jár: kialakulhat függőség, fülzúgás, és adott esetben szárnyaink is nőhetnek. (Feng Yao  Főnix jegy).

  Selymes, finom, de a háttérben ható, nagyon erős tea. Az ilyen teából érdemesebb bevásárolni és évi néhány morzsa elkóstolgatása után visszatérni hozzá 6-7 év múlva. Bikaerős, finomra kevert tea.

Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea   2014 Xiaguan Feng Yao tuo sheng puerh tea