Kosár
Az Ön kosara üres

Taragüi citruspart


 • Eredet: Argentína
 • product.gyarto: Establecimiento Las Marías
 • Gyártási év: 2018
 • Jelleg: Ízesített, szárral kevert yerba mate tea
 • Elkészítési mód:

  Fél liter tea elkészítéséhez használjon 1 teáskanálnyi keveréket, lágy, tisztított vizet 70 C°-on 3-4 perces felöntéssel.

  Hagyományos módon való elkészítéshez töltse fel matéval harmadáig a mate tököt, rövid időre kevés hideg vízzel áztassa be, majd folyamatosan öntse fel kb. 70-80 C° -os vízzel.

  Eszközöket a mate elkészítéséhez a mate áruházból választhat.

  Belépő a yerba mate tea világába...itt


3 190.- Ft

Megveszem

 

Taragüi citruspart 

Taragüi citruspart

Taragüi citruspart

Az argentin tengerpart citrusligeteit idézi a Taragüit és annak prémium márkáit (La merced) gyártó las Marias birtok finom, természetes ízesített matéja citrommal, bergamottal, naranccsal.

 
Taragüi mate tea las marias birtok
 
A Taragüi  a mate tea patinás márkája, gyártója a  Las Marías birtok, melyet Víctor Navajas Centeno örökölt  Argentína Corrientes tartományában. Don Víctor, 1924-től kezdődően fiatal feleségével María Silviával együtt igazi őstermelői birtokot alakított ki, drámaian megváltoztatva a vidék arculatát. Don Victor a növénytan szerelmese és tudósa volt és felismerve birtokának kedvező adottságait ő kezdte el a tartományban az argentin tea (Camellia sinensis) termesztését és gyártását. A Taragüi maték és teák megbízható minőségükről ismertek a teaszeretők körében. A cég weboldala itt található. 
 
las marias mate munkás
 
Taragüi mate tea