Calsonega

Extraszűz olívaolaj Isolabona

8 900Ft

  • redet: Isolabona, Liguria, Olaszország
  • Gyártási év: 2025
  • Jelleg: Extraszűz olivaolaj
  • Elkészítési mód:Tartsa eredeti csomagolásában, vagy sötét üvegben jól lezárva sötét helyen.Ideális tárolási hőmérséklete egész évben 15-18 C fok között. Minőségét a csomagolástól számított 15 hónapig őrzi meg.

Elfogyott

Leírás

Extraszűz olívaolaj Isolabona
olívaszedés extraszűz olívaolaj isolabona

Ez a olaj Isolabona (Jó sziget) község határában Paolo Cassini többszörös díjnyertes termelő területeinek szomszédságában, délkeletre néző hegyoldalból, 600 méter magasról származnak, amit helyi dialektusban „Calsonega”, vagy „Quirassa” néven neveznek. Az ültetvény 50 éve modernizált, intenzíven termő terület kb. 200 fával.

Jelleg:  könnyed, de tartalmas, krémes, az itt megszokott gyümölcsös karakterű, édes olaj, gesztenye, articsóka, vadvirágok illata és érzete.

  • Kézzel szedett 100 % olasz Taggiasca fajta.
  • A szedés ideje 2024. december – 2025 január
  • Mechanikus, teljes ciklusú három fázisú préselés.
  • Termesztés –  Organikusan trágyázott, száraz időszakban is csak korlátozottan öntözött ültetvény.

Az olivaolajat 15 C fok felett és 18 C fok alatt kell tárolni, lehetőség szerint sötét üvegben, jól lezárva.  Nem szabad hűtőszekrényben tárolni.

  • Az 1 literes kiszerelés a fotókon látható arany olivafával díszített doboz
  • Hamarosan 1 literes üvegben is kapható
  • a 0,5 literes kiszerelés fehér tartály
  • a 3 literes kiszerelés ezüst tartály
  • az öt literes kiszerelés zöld tartály

 

La Caranca extraszűz olívaolaj

extraszűz olívaolaj

Calsonega

olívaszedés extraszűz olívaolaj isolabona olívaszedés extraszűz olívaolaj isolabona olívaszedés extraszűz olívaolaj isolabona olívaszedés extraszűz olívaolaj isolabona olívaszedés extraszűz olívaolaj isolabona olívaszedés extraszűz olívaolaj isolabona olívaszedés extraszűz olívaolaj isolabona olívaszedés extraszűz olívaolaj isolabona

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Extraszűz olívaolaj Isolabona” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük