Ez a tea teljességgel közönséges, ez adja a különlegességét. Nem tudom mit gondolnak arról, kik és milyen emberek a tea kistermelők. Mezőgazdasági termelők, akik megörökölték a tudásukat és meglehetősen nyomott áron kénytelenek dolgozni a mezőgazdaságban megszokott bizonytalan körülmények közepette. Ez így van szinte mindenhol. Milyen teát isznak a termelők? Erről pedig végképp romantikus elképzelések vannak. Pedig a puerh termelők legtöbbször sima Huang Pint isznak, a japánok pedig arachát, ami durvára sodort, nem leválogatott teát jelent. A sütött kamairicha vidékén ehhez hasonló nagylevelű teát, amit Hyakusho Banchának neveznek. A leválogatott finomra sodort teát már csak értékesíteni kell, ahhoz ritkán nyúlnak. De nem kell sajnálni őket, így is isznak sok finom, friss teát, a saját blendek elkészítéséhez pedig éjt-nappá téve kóstolnak.
Ez a tea is vegyszermentes ás műtrágyamentes ültetvényről származik, a fentiekben elmonottakból következően töredezett, nem szép, de igazi, eredeti.
Az eredeti tasak 800 gramm.
Sokféleképpen elkészíthető. Az autentikus elkészítéshez elegendő ha hozzáfogunk valami fontos munkához és a felöntött teát ottfelejtjük, de lehet egy lábasban forralni is, vagy különleges teaként, óvatosan gondosan felöntögetni.