Kosár
Az Ön kosara üres

Gen Kuro fedél nélküli japán teáskanna


  • Eredet: Fukuoka, Japán
  • product.gyarto: Hoshino Seichaen
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: modern teáskanna

21 800.- Ft / db

Megveszem

kuro japán teáskanna

 

Vége az eltört teáskanna és gaiwan fedelek miatt érzett bosszúságnak és stressznek! Hogyan tölthetné be a tea a lazító, stresszoldó funkcióját, ha az elkészítéséhez szükséges eszközök meglehetősen drágák és egy jelentéktelen alkatrészüknek a sérülése az egész eszköz elvesztésével jár! Itt a teáskanna, aminek sosem fog eltörtni a fedele, mert nincs neki!

A Gen KURO egy minőségi új generációs japán nyeles teáskanna, ami egyesíti a dizájnt és a funkcionalitást. Igazából már évek óta halljuk teás körökben, hogy a tea igazi, autentikus, szakértői fősommelier féle elkészítése során nincs szükség a tea lefedésére, sőt az kifejezetten károsan hat az aroma képződésre.  Pontosabban az aromák képződnek, de meg is főnek legott a fedél alatt a tealevelekkel egyetemben. 

 Több kísérlet történt már egy új, minden tea elkészítésére alkalmas eszköz kifejlesztésére. Ezt itt a Fukuokai Politechnikum diákjai, egy teakereskedő és egy tokoname keramikus együttműködésének az ereménye. Olyan sikeres lett, hogy ma már mindenhol másolják, tele vele a keleti internet, de ez az eredeti, maga a KURO 17. Nem telik bele sok idő, ahogy lenni szokott itthon másolni fogják.

Díszdobozban lakik, fém szűrője van és univerzálisan minden teához jó. Ami azt illeti, hipnotikus ereje van, ha kipróbálja Ön sem fog tudni ellenállni neki.

Azt hogy ez a lustaság, a fedéltelenség, vagy valami más okozza, azt már ki-ki magától kérdezze meg.

Átmérője 8 cm, szélessége 13.5 cm, magassága 6.8 cm.

 

 

kuro japán teáskanna

 

kuro japán teáskanna

kuro japán teáskanna

kuro japán teáskanna

kuro japán teáskanna