Kosár
Az Ön kosara üres

Kamjove TP 200 gyors kungfu teakészítő


 • Eredet: Guangxi, Kína
 • product.gyarto: Kamjove
 • Gyártási év: 2018
 • Jelleg: Gyors kungfu teakészítő

9 690.- Ft / db

Termékünk átmenetileg nem kapható!

Kamjove TP200 gyors kungfu teakészítő kanna

A TP 200 egy 1000 ml űrtartalmú, gyors, nyomós kungfu tea eszköz.

A szűrő űrtartalma 350 ml, egy egész tűzoltóőrsöt is kényelmesen kiszolgál.

A Kamjove abban különbözik a többi gyártó nyomós kungfu eszközeitől, hogy nem romlik el.  Mindenféle híreszteléssel szemben nem kellett "megerősíteni a rugóját". Ami igazán vicces, hogy  a Kamjove időről-időre előáll mindenféle új modellekkel, amik aztán a saját hamvukba halnak, mert ez az eredeti a legjobb, a legtartósabb és egyszerűségében is szép.

A Kamjovét 1989-ben alapították, mára Kína vezető teaeszköz gyártójává nőtt.  A cég által bejegyzett szabadalom alapozta meg a cég sikereit, egyben új korszakot nyitott a mindennapi teakészítésben. Addig a szűrős kerámia-üveg bögrék voltak az elterjedt teakészítő eszközök, az új, szabályozható szűrőbetéttel mindenki számára elérhető vált a kungfu tea szépsége egyszerű, jól karbantartható eszközökkel.  A későbbiekben több gyártó is feltűnt, a Kamjove rugós szabadalmát egyéb megoldásokkal helyettesítették (acélgolyó, műanyag kapocs, stb), de a Kamjove továbbra is a legjobb minőségnek számít. 

Kamjove TP200 gyors kungfu teakészítő kanna

 

Mire valók a gyors teakészítő (avagy gyors kungfu tea)  eszközök?

Az igazi tearajongók nehezen tudnak megbirkózni egy  látszólag egyszerű problémával: hogyan készítsenek jó teát a munkahelyen, vagy útközben. Napjainkban a pao cha (több lépés tea) korszakában a jó teákat egymás után többször öntjük fel. A felöntések hosszát, a víz hőmérsékletét szabályozva nagy érzékszervi különbségeket tapasztalunk, de ugyanaz a tea, ugyanazzal a vízzel, ugyanolyan hosszúságú felöntésekkel is más és más teát produkál. A lényeg, hogy az egyes felöntések között a teát teljesen le kell szűrnünk. Ezért használ minden távol-keleti kultúra kis űrtartamú kannákat és csészéket. Mivel bizonyos körülmények között (utazás közben, munkahelyen, miközben az eszterga pörög, vagy sípol a fax) egy drága yixing kanna macerás lehet, a Kamjove feltalálta ezt a modern gong fu cha kannát.  Az ilyen - nevezzük úgy - gyors eszközök ideálisak sajátmagunk, vagy egy-egy kisebb közösség jó teával való ellátásához.

 

A TP-200 egy  1000 ml űrtartalmú gyors teakészítő eszköz. 

  Kamjove TP200 B   Kamjove TP 200 gyors kungfu teakészítő   Kamjove TP200 B   Kamjove TP-200 press art teacup   Kamjove TP-200 press art teacup   Kamjove TP-200 press art teacup   Kamjove TP 200 gyors kungfu teakészítő  

Anyaga élelmiszerbarát, hőálló üveg.
 A teakészítés lépései a következőek:

tp 120 3

1. Üres a kanna

 

tp 120 4

2. Tea nekem és neked  

tp 120 5

3. A legnagyobb gond a jó víz

 

tp 120 6

4. Peregnek a percek

 

tp 120 7

5. Eljött az én időm - szűrés!

 

tp 120 8

6. Sokszor felöntöm még...

 

tp 120 9

7. Kérsz egy teát?