Kosár
Az Ön kosara üres

Japán tea Marukyu Koyamaen

Teák a legmagasabb színvonalon

 

Marukyu-Koyamaen
teák a legmagasabb színvonalon

Marukyu Koyamaen ma az egyik legjobb japán tea gyártója. A 300 éve alapított teaüzem saját ültetvényeken termeli teáit Kyoto közelében Uji városban, teaültetvényei Japán történelmének részét képezik. A leggondosabb kezeléssel

szedett, érlelt és feldolgozott teákat ma is Koyamaen Úr keveri minden évben, rendületlenül ugyanarra a minőségre. Koyamaen teái csupán zen templomokban, teaiskolákban, gourmet-szupermarketekben lelhetők fel. Európában Nünbergben,

Koppenhágában, egy párizsi, egy londoni üzletben, Pozsonyban valamint Magyarországon kaphatók. A  fő teaiskolák - Urasenke, Omotosenke, és Mushanokoji-Senke - ma más teagyártók mellett főként Marukyu-Koyamaen teáit használják. Ezeken a teaiskolákon keresztül szintén eljut a fogyasztókhoz ez a kitűnő tea. 

Marukyu-Koyamaen teái 2006-ban az összes japán teát versenyezetető japán teakiállításon, a kansai teaversenyen és kiállításon a japán teazsüri előtt összesen 31 első díjat nyertek, magasan kiemelkedve a mezőnyből. 2006 szeptemberében a Hong Kongban tarott tea világkiállításon a Gyokuro Shiun a zöld teák kategóriájának abszolút fődíját nyerte el. Koyamaen nemigen költ reklámra, termelése csupán töredéke a keresletnek. Marukyu-Koyamaen különlegessége a porrá őrölt zöld tea, a teaszertartás teája, a matcha. Itt, a fődíj nyertes Matcha Tenjutól az édességekhez, fagylaltokhoz keverhető őrölt zöld teáig mindent megtalálhatunk.

A teautja.hu büszke arra, hogy közép-európai képviseletként a magyar teakedvelő közönségnek is bemutathatja Marukyu-Koyamaen organikus teáiba sűrített teatörténelmét.

 

Kissako! 
Legyen egy teád ma!


 
Japán teák nagykereskedelmi árlistája itt.
 


Marukyu Koyamaen  丸久小山園    Japán tea Ujiból