Kosár
Az Ön kosara üres

Teatermosz lánccal

Ez az "Utazás a Holdra" típusú szerkezet dizájnere szándéka szerint egy láncra erősítve kontrollállja a filter vízbe lógatásának időtartamát, majd ahogy a beállított idő lejár, az ügyes szerkezet, mint nagyanyám ásott kútjából a vedret a lánc, kiemeli a filtert.

 
Gondolom nem kell külön tájékoztatnom arról a nagyérdemű olvasóközönséget, mit gondolok az ún. tea kütgyükről. Ezeket a modern, teát sosem látott kultúra talaján felnőtt designer iparművészek tervezik és minden tevékenységük kimerül annak a három, minden szempontból misztikus paraméternek az ellenőrzés alá vonásában, amit a normális, interneten és toaston felnőtt nemzedék már egyéb elfoglaltsága miatt nem tud ellenőrizni: a tea levelek leszűrése, a hőmérséklet és az idő. Minden küyü erről a három dologról szól, tisztelet a kivételnek, mint a hullámzó teaasztal. Tulajdonképpen nincs is semmi értelme annak, hogy ilyen kütyüet bemutassunk, ha másért nem, akkor esetleg azért, hogy a teával kicsit is foglalkozó emberek megerősítést nyerjenek abban, amit már egyébként is tudnak: az ellenőrzés technikailag nemcsak lehetetlen, de teljességgel fölösleges is.
 
 
Ez az "Utazás a Holdra" típusú szerkezet dizájnere szándéka szerint egy láncra erősítve kontrollállja a filter vízbe lógatásának időtartamát, majd ahogy a beállított idő lejár, az ügyes szerkezet, mint nagyanyám ásott kútjából a vedret a lánc, kiemeli a filtert. Gondolom, ha nem emeli ki elég gyorsan, akkor a tea keserű (tehát nem finom) lesz. Nem gondolkozunk a forgalmazásán, gondolom a tervezők se, csak valami frappáns dizájner megoldást kellett prezentálni egy "portfólióhoz". Sikerült. Isten veled  Eddie Gandelman! A piszoár, amit terveztél, sokkal jobb. Szívderítő viszont, hogy más koordinátarendszerben - némi teát tanulva - nagyon is lehetségesnek tartom, hogy Eddie ki tudna találni valami innovatív és a tea szellemének megfelelő technológiát.