0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Füstölt Bancha


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • Gyártó: Nagahiro Yasumori Kyoto
  • Gyártási év: 2016
  • Jelleg: Nagylevelű füstölt tea
  • Elkészítési mód:

    Használjon lágy, tisztított vizet, 10 gramm teát, előmelegített teaszettet. Főzze lassú lángon lefedve 10 percig, majd hagyja lefedve további 10 percig. Szűrje le és így fogyassza!rős, de lágyuló, majd további három "híg", de édes felöntést ad.

    Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 


1 490.- Ft

Megveszem

 

Füstölt Bancha

bancha ordinary  

Nem érlelt, hanem érett tea. A tea alsó levélkategóriájának tavaszi nagytakarításából származó tea, amit nem felönteni, hanem tíz percig lobogó vízben főzni kell, majd további 10 perc pihentetés után egy teáskannába szűrni. Sokat mesélnek a tisztító hatásáról. Részletesebb ismertetőt a bancha teáról itt és itt talál.  

 

bancha bag  

füstös bancha

bancha japán tea

bancha japán tea

bancha japán tea

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva szobahőmérsékleten. A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben évekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.