Kosár
Az Ön kosara üres

Hojicha Ogura Kaori


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2023
  • Jelleg: frissen sütött hojicha
  • Elkészítési mód:

    Nem nehéz: 100 fok 1 perc


4 690.- Ft

Megveszem

marukyu koyamaen hojicha ogura kaori

Ha Marukyu-Koyamaen főhadiszállására igyekszel, akkor az Ogura állomáson szállj le a vonatról, oda eléd jönnek. Amúgy Ogura arról is híres, hogy sok más helyhez hasonlóan ennek tulajdonítják a gyokuro feltalálását, erre azonban a vonaton semmi sem utal, csak a munkából hazatérő fiatalemberek alszanak a vonaton, nem könnyű egy életbe sűríteni a munkát, reprodukciót és a gaminget.

Az Ogura Kaori a többi Koyamaen hojicha között hagyományos kawayanagi, azaz nagylevelű senchából és karigane levélszárból készült hojicha, kitűnő recept.

 

marukyu koyamaen hojicha ogura kaori

marukyu koyamaen hojicha ogura kaori

marukyu koyamaen hojicha ogura kaori

marukyu koyamaen hojicha ogura kaori

marukyu koyamaen hojicha ogura kaori