0db termék (0.-)
Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Aoarashi


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • Gyártó: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2017
  • Jelleg: Alkalmas usucha (híg tea) elkészítésére
  • Elkészítési mód:

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb. 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


4 890.- Ft

Megveszem

 

Matcha Aoarashi - A Kék hegység energiája

matcha aoarashi powdered green tea Marukyu-Koyamaen

  Hagyományos Uji matcha. Más matchákhoz hasonlítva lendületes; billegő kötéltánc keserű, édes, fanyar és melegség között.  A matchával ismerkedőknek jó barát, selymes, elfogadó.
 
Meglepően jó, így frissen, a repülőről levéve. Nálunk mindig nagyon frissen kapható.   matcha aoarashi powdered green tea Marukyu-Koyamaen   matcha aoarashi powdered green tea   matcha aoarashi powdered green tea   matcha aoarashi powdered green tea from Marukyu-Koyamaen  

matcha aoarashi powdered green tea from Marukyu-Koyamaen

matcha aoarashi marukyu-koyamaen 100 gr tin

100 grammos doboz

A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), usucha híg teához 1-2 gramm teát.                                                                                                               Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on.

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>