Kosár
Az Ön kosara üres

Jinggu nagy fehér szőrme


 • Eredet: Fujian, Kína
 • Gyártási év: 2021
 • Jelleg: Prémium fehér rügytea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 70-85 Co-ra visszahűtött,  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy nagy csipetnyi 4 gramm teát.

  Készítsen eleinte egy-két perces, majd a negyediktől kezdve egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket. A felöntések ideje a mozdulatok finomságától függ. Nagyon óvatosan felöntve akár 85 C fokos vizet is használhatunk 3-4 perces felöntéssel, lefedve.

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


3 890.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

Jinggu nagy fehér szőrme

Nagy fehér Jinggu fehér tea 2

Jinggu nagy fehér szőrme. Jinggu Puer prefektúra jogú város igazgatása alá tartozó yunnani magashegyi teatermő vidék, ami főleg fehér és sheng pur teáiról ismert. Ez a tea is a helyi vad fákról klónozott Camellia sinensis Taliensis nevű alfaj levele, ami magashegyi körülmények között hatalmas, vastag fehér szőrmével fedett fehér rügyeket növeszt.  A tea édes, barackos, sokszor felönthető, finom hosszú édes utóízzel. A mindenhol terjesztett információkkal szemben érdemes tudni, hogy a kora tavaszi rügy fehér teák nagyon erősek, nagy koffeintartalmúak.  Ez a tea most tavaszi szedésű, mérsékeltebb erejű, de a teával most ismerkedő szervezet biztosan lelkes, energikus választ fog adni rá.  Ki kell próbálni és személyes tapasztalat után kell beállítani a megfelelő adagot és elkészítési módot.


75-85 Co-os vízzel óvatosan felöntve és lefedve érdemes elkészíteni. A felöntések idejét a felöntés módja határozza meg.

Belépő a fehér teák világába itt >>>>>>

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

Nagy fehér Jinggu fehér tea 2

Nagy fehér Jinggu fehér tea 3

Nagy fehér Jinggu fehér tea 4

Nagy fehér Jinggu fehér tea 5

Nagy fehér Jinggu fehér tea 6

Nagy fehér Jinggu fehér tea 7

Nagy fehér Jinggu fehér tea 8

Nagy fehér Jinggu fehér tea 8

Nagy fehér Jinggu fehér tea 9