Kosár
Az Ön kosara üres

BIO Bancha


  • Eredet: Miyazaki, Japán
  • product.gyarto: Miyazaki Sabou
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: nagylevelű érlelt japán tea
  • Elkészítési mód:
    1. Hagyományos módon öntse fel nagyobb kannában 100 fokos vízzel és 8 perc után szűrje le.
    2. Készítse el sencha módra 100 fokos vízzel, 1-2 perces felöntésekkel
    3. főzze lefedve lassú tűzön 10 percig, hagyja állni legalább fél óráig, majd szűrje le
    4. tegyen egy nagy kanál teát egy üveg kancsóba, szűrt hideg vízzel öntse fel egy éjszakára, majd másnap fogyassza el. Még egyszer biztosan felönthető.

2 190.- Ft

Megveszem

miyazaki sabou sütött bancha

Miyazaki Sabou sütött Bio Bancha 有機ほうじ番茶

Tél végi nagy levelű tea levéldarabokkal és szárral.  Az alsó alkalmasint több éves levelek koffeintartalma minimális, ásványianyag tartalma viszont mindenféle teáénál magasabb. Ezért használjuk este, tél végén, tavasszal, nyáron, nagy hőségben. Ritka madár a BIO minősítésű bancha, ami különösen sokat ér, mert épp a régi levelek hajlamosak a több évi vegyszeres kezelések emlékét megőrizni. Teahézunkban csak olyan banchát forgalmazunk, ami organikus ültetvényről származik, gyártásához nem használtak meg nem engedett növényvédőszereket, műtrágyát. A tél végi nagy levelek sütés közben könnyen törnek, ez normális.

miyazaki sabou sütött bancha

bancha miyazaki sabou tea

miyazaki sabou sütött bancha

bancha miyazaki sabou tea

bancha miyazaki sabou tea