Kosár
Az Ön kosara üres

Chasen kazuho superior


  • Eredet: Korea
  • product.gyarto: Chikusendo chasen manufaktúra
  • Gyártási év: 2021
  • Jelleg: Prémium japán chasen

8 900.- Ft / db

Megveszem

   

hoshitea chasen

A japán és a koreai chasen kétszer, háromszor annyiba kerül, mint egy kínai chasen, kétszer, háromszor olyan jó is? Hogyan vesszük észre egy teában, hogy milyen chasennel készült?  Először is van az

  • érzet, hogy milyen eszközöket fogunk kézbe. Ebben az esetben az érzet sokszoros tapasztalatot és élményt nyújt, nemesebb, finomabb a pillanat, ez kétségtelen.
  • élettartam. Ez relatív, sokban függ a felhasználótól, a használt chawantól. De kétségtelen, hogy ugyanazokat a körülményeket figyelembe véve nem kétszer, hanem sokkal tovább tart.
  • igazi erénye a rugalmasság. Saját súlya alatt is látványosan könnyedén hajlik be és rugózik vissza. A gyengébb minőségű chasen hamar veszti a rugalmasságát és töredezni kezd.

Összességében a finom tea finomabban készíthető el vele. Aki vevő a finom részletekre, annak érdemes egyszer kézbefogni.  A japán kézművesek minden erőfeszítés ellenére fogyatkoznak, munkájuk értékesebbé válik. Egyébként pedig, ha megrendelünk egy különleges barna bambusz shin koicha chasent huszonezer forintért, akkor már nem is tűnik olyan drágának. Az árkülönbséget már csak részben magyarázza a munkaerő költsége, Kína már sok szempontból drágább, mint Japán.

80 szálas, koreai kazuho chasen elsősorban usucha készítésére, de koichához is megfelelő.

chasen fajták

  Kyoto chasen kazuho superior      premium chikusendo chasen   Kyoto chasen kazuho superior   Kyoto chasen kazuho superior   Kyoto chasen kazuho superior   Kyoto chasen kazuho superior   Kyoto chasen kazuho superior   Kyoto chasen kazuho superior   Kyoto chasen kazuho superior   Kyoto chasen kazuho superior