Kosár
Az Ön kosara üres

Darjeeling Makaibari FF


 • Eredet: Darjeeling, India
 • product.gyarto: Makaibari Estate
 • Gyártási év: 2017
 • Jelleg: Makaibari First flush tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 85 Co-ra  visszahűtött lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy szűk evőkanálnyi, kb. 5 gramm teát.

  A teát óvatosan öntse fel és egy perc után szűrje le, majd használjon egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket.

   

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


2 890.- Ft

Megveszem

 

Darjeeling Makaibari First Flush 

darjeeling Makaibari first flush black tea

Rajah Darjeeling makaibari estate

  darjeeling Makaibari first flush black tea  

A darjeelingi Makaibari birtokot  1854-ben alapították, jelenlegi vezetője az extravagáns Rajah Benarjee, aki Rudolf Steiner bio-dinamikus módszereit és holisztikus filozófiáját alkalmazza, csak organikus teákat gyárt  és lépten-nyomon hangsúlyozza a fenntarthatóság,  a tiszta, természeti örökség és a birtokon dolgozó emberek iránti elkötelezettségét. Teái általában magas áron kelnek el az aukciókon, mert magas minőséget garantálnak.

A birtok a legmeredekebb darjeelingi birtok az esőerdő közvetlen szomszédságában. Ez itt a birtok FTGFOP1 First Flush teája, a közepes árkategóriából.  A Makaibari teák sokkal inkább oolong, vagy zöld karakterűek, mintsem valódi feketék, ezért sokunk ízlésével találkozhatnak. Az előző Fist Flush tea intenzív citrusos illatú, kéjeseb finom, messze a megszokott dardzsiling képektől és emlékektől. Vajas, lágyan aláhúzott üde tea sorbet.  Mindezt úgy, hogy ez egy kifejezetten közepes árkategóriájú birtok tea.

 

Cégfilozófia


„A szabadság minden emberi lény leghőbb vágya. A fenntartható impulzusok ezen cél alapjaként szolgálnak. A kibocsátott impulzusok az együttműködés tekintetében dinamikusak, azok holisztikus voltából adódóan. A holisztikus együttműködések a gazdaság, a politika és a környezet megváltoztatását tűzik ki célul, ennélfogva létfontosságúak egy egészséges bolygó számára. Makaibari ennek a mantrának a zászlóvivője; előremozdítja korunk globális vidéki életmódját, és 800 millió perifériára szorult földművest ösztönöz, hogy alulról jövő vállalkozók legyenek. Ez teszi majd Indiát igazán fényessé, és ha India fénylik, az egész világ ragyogni fog.
 

Közben érdemes elolvasni ezt a cikkünket is.

 

Belépő a fekete (vörös) tea világába itt és itt >>>>>>

A fekete teák osztályozása a Teazinben található.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

darjeeling Makaibari first flush black tea   darjeeling Makaibari first flush black tea   Darjeeling Makaibari First Flush FTGFOP1   Darjeeling Makaibari First Flush FTGFOP1   Darjeeling Makaibari First Flush FTGFOP1   darjeeling Makaibari first flush black tea   darjeeling Makaibari first flush black tea