Kosár
Az Ön kosara üres

Forró drót:

06-20-261-8851

 

Az Ön által felkeresett online teabolt üzemeltetője

Halász Csilla e.v.

Székhelye: 9730 Kőszeg

Kastélykert Lakópark 12.

Adószám: 67434635-1-29

A megrendelést követően tájékoztatjuk a csomag követési számáról és arról, mikor várható a csomag érkezése, továbbá elküldjük az átutaláshoz szükséges  banki információkat.

Szállítási adatait, telefonját a szállítást végző futár rendszerében rögzítjük.

A futár csak abban az esetben fogja Önt telefonon zavarni, ha valamiért nem találja a megadott címet, vagy nem találja Önt a címen.

Ebben az esetben a követési számmal ami követhető a GLS honlapján kapcsolatba kell lépnie a szállítóval.  Amennyiben bármilyen probléma adódna, a +3618020265-ös telefonszámon este 8 óráig lehet érdeklődni és kérni a csomag kiszállítását​, de szükség esetén mi is tudunk segíteni.​​​

Az alábbiakban az online tea vásárlással kapcsolatos tudnivalókat ismertetjük.

Szállítási feltételek és szállítási díjak:

A megrendelés előkészítése és postázása

COVID

A járvány jelentősen befolyásolta a teák és teás eszközök beszerzésének, a rendelések előkészítésének és postázásának időtartamát.  Emiatt a megszokott rövid 1-2 napos átfutási idő esetenként több naposra, vagy hetesre is nőhet. Kérjük türelmüket és megértésüket. 

  A postázás minden nap délelőtt történik úgy, hogy azt  lehetőleg másnap kézhez kapja. Ugyanakkor nem garantáljuk a rendelések aznapi postázását, a küldés időpontjáról minden esetben tájékoztatjuk Önt. 

Csomagjainkat GLS futárszolgálattal szállítjuk.

Online tearendelés fizetési módok

Kérjük, hogy megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelölje meg, hogy banki átutalással, utánvéttel, vagy más módon (Paypal Transfer Wise stb) kíván-e fizetni.  

Szállítási díj átutalással történő fizetés esetén

1100.- Ft  

Utánvét

1400.- Ft

A külföldi szállítási költségekről részletes tájékoztatást lentebb talál.   Ezt a rendszerünk nem számolja önműködően, ezért kérjük, hogy a megrendelés esetén ezt külön vegye figyelembe. 

Banki átutalás

Amennyiben banki átutalással kíván fizetni, akkor rendelése után külön levélben megadjuk az átutaláshoz szükséges banki információkat. Ne legyen türelmetlen, időben el fogjuk ezt küldeni. Visszatérő vásárlóinknak a rendelést azonnal postázzuk, lehetővé tesszük az áru szállításával párhuzamos, vagy utólagos fizetést.

Amennyiben cég részére vásárolva Áfás számlát kér, kérjük adja meg cége pontos nevét, címét és adószámát.
A nem megfelelő adatszolgáltatásból eredő károkat megtéríteni nem áll módunkban.

 

 

Paypal

Paypallal való fizetés megjelölése esetén paypal számlát küldünk Önnek a megadott e-mail címére, ahonnan azonnali fizetést tud eszközölni, a rendelést ennek megerősítése után postázzuk. Visszatérő vásárlók utólag is fizethetnek.

 

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés jelenleg teszt üzemmódban van, kérjük használja az utánvétet, vagy az átutalást.

A bankkártyával a tesztüzemmód lejárta után a CIB bank biztonságos rendszerén keresztül lehetséges a fizetés. Önnek nem kell mást tennie, mint követnie a fizetés során a bank rendszerében a lépéseket. 

Soha nem kérjük Öntől sem honlapunkon, sem elektronikus levélben bankkártyája számát, vagy erre vonatkozó adatait.