Kosár
Az Ön kosara üres

Forró drót:

06-20-261-8851

Kérjük szíves türelmét, amennyiben nem tudunk válaszolni Önnek, vissza fogjuk hívni.

Az Ön által felkeresett online teabolt üzemeltetője

A TEA ÚTJA Közhasznú Egyesület

4032 Debrecen, Hatvani István utca 25/B

A megrendelést követően tájékoztatjuk a csomag követési számáról és arról, mikor várható a csomag érkezése, továbbá elküldjük az átutaláshoz szükséges  banki információkat.

Szállítási adatait, telefonját a szállítást végző futár rendszerében rögzítjük.

A futár csak abban az esetben fogja Önt telefonon zavarni, ha valamiért nem találja a megadott címet, vagy nem találja Önt a címen.

Ebben az esetben a követési számmal ami követhető a GLS honlapján kapcsolatba kell lépnie a szállítóval.  Amennyiben bármilyen probléma adódna, a +3618020265-ös telefonszámon este 8 óráig lehet érdeklődni és kérni a csomag kiszállítását​, de szükség esetén mi is tudunk segíteni.​​​

Az alábbiakban az online tea vásárlással kapcsolatos tudnivalókat ismertetjük.

Szállítási feltételek és szállítási díjak:

A megrendelés előkészítése és postázása

 2023. szeptember 15-től csomagokat hétfőn, kedden, szerdán adunk fel. Csomagjainkat GLS futárszolgálattal szállítjuk, amit a feladást követő napon kap meg.

A csomagfeladásról email-ben értesítjük.

Online tearendelés fizetési módok

Kérjük, hogy megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelölje meg, hogy banki átutalással, utánvéttel, vagy más módon (Paypal Transfer Wise stb) kíván-e fizetni.  

Szállítási díj átutalással történő fizetés esetén

1450.- Ft  

Utánvét

1950.- Ft

A külföldi szállítási költségekről részletes tájékoztatást lentebb talál.   Ezt a rendszerünk nem számolja önműködően, ezért kérjük, hogy a megrendelés esetén ezt külön vegye figyelembe. 

Contact service:

A futár az első kézbesítést megelőző egy órán belül felhívja Önt és egyeztet a csomag átadásáról. A szolgáltatás díja +100 Ft.-

Shop Delivery

Szállítás GLS csomagpontba.  Ez a szolgáltatás többszáz, hétvégén is nyitva tartó üzletben teszi lehetővé a csomag átvételét. A rendelésben megjelölheti az Önnek legkényelmesebb csomagpontot, vagy kérésére mi is kiválasztjuk Önnek.

Amennyiben banki átutalással kíván fizetni, akkor rendelése után külön levélben megadjuk az átutaláshoz szükséges banki információkat. Ne legyen türelmetlen, időben el fogjuk ezt küldeni. Visszatérő vásárlóinknak a rendelést azonnal postázzuk, lehetővé tesszük az áru szállításával párhuzamos, vagy utólagos fizetést.

Amennyiben cég részére vásárolva Áfás számlát kér, kérjük adja meg cége pontos nevét, címét és adószámát.
A nem megfelelő adatszolgáltatásból eredő károkat megtéríteni nem áll módunkban.

Paypal

Paypallal való fizetés megjelölése esetén paypal számlát küldünk Önnek a megadott e-mail címére, ahonnan azonnali fizetést tud eszközölni, a rendelést ennek megerősítése után postázzuk. Visszatérő vásárlók utólag is fizethetnek.

 

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés jelenleg teszt üzemmódban van, kérjük használja az utánvétet, vagy az átutalást.

A bankkártyával a tesztüzemmód lejárta után a CIB bank biztonságos rendszerén keresztül lehetséges a fizetés. Önnek nem kell mást tennie, mint követnie a fizetés során a bank rendszerében a lépéseket. 

Soha nem kérjük Öntől sem honlapunkon, sem elektronikus levélben bankkártyája számát, vagy erre vonatkozó adatait.