Kosár
Az Ön kosara üres

2022 Darjeeling Rohini Moonlight FF


 • Eredet: Darjeeling, India
 • product.gyarto: Rohini Estate, Darjeeling
 • Gyártási év: 2022
 • Jelleg: indiai zöld tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 75-80 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy nagy csipetnyi 4-5 gramm teát.

  Készítsen eleinte egy perces, majd a negyediktől kezdve egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket. Az elkészítés során a legfontosabb a jó minőségű víz használata és az Ön mozdulatainak finomsága.

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


5 290.- Ft

Megveszem

Darjeeling Rohini Moonlight FF - FTGFOP 1 CL

 

Darjeeling Rohini prémium fekete tea Moonlight FF - FTGFOP 1 CL fedőnév alatt.

  A legfiatalabb  Darjeeling teakert a Rohini, amelynek egyes részeit 1996-ban telepítették. A kert adminisztrációs központja, a jellegzetes bungalow közelében egy nagyobb darabra kísérleti jelleggel a legelterjedtebb, jó fagytűrő japán fajtát, a Yabukitából is telepítettek. 

Prémium első szedésű tea, ami az új darjeelingi fehér tea hullámba illeszkedik. Az egyébként is zöldes, finom darjeelingi fekete teák az enyhe fermentációnak és óvatos szárításnak  köszönhetően egyértelmű fehér tea felhangot kaptak. Ez a trend évek óta tart és a prémium kategóriát szinte teljesen meghódította.

Darjeeling Rohini Moonlight FF - FTGFOP 1 CL

Darjeeling Rohini spring emerald

Darjeeling Rohini Moonlight FF - FTGFOP 1 CL