Kosár
Az Ön kosara üres

Csak rügy fekete Tie Guan Yin


 • Eredet: Anxi, Fujian, Kína
 • Gyártási év: 2022
 • Jelleg: Prémium fekete rügytea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 95 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy nagy csipetnyi, kb. 4 gramm teát.

  Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és egyre forróbb vízzel.

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


4 190.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

 

Csak rügy fekete Tie Guan Yin 

Alkímia tea   only bud red tie guan yin black tea   Csak rügy fekete Tie Guan Yin  

Csak csúcsrügyekből erősen sodort és fermentált prémium fekete tea a ma szokásos alkímista arany-elixír stíusban. A tea különlegessége, hogy a Tie Guan Yin fajtából készült, ezért nemcsak a színe, hanem megjelenése, "viszkozitása" és az íze is fémes, így a 3D élmény még hitelesebb.

Folyékony arany. A Lapsang új gyermekeinek stílusát folytató kiváló tea, amit a legtöbb teánkhoz hasonlóan közvetlenül a gyártótól kapunk és küldünk Önöknek.  

Nagyon finomra érik két év alatt.

Elkészítéséhez használjon kb. 4 gramm teát, a lehető leglágyabb, tisztított vizet 95-100 Co-on.  Rövid elmosás után, finoman felöntve kb. 40mp-1 perces felöntésekkel válik lehetővé az arany kivonása a teából.

 

Belépő a fekete (vörös) tea világába itt és itt >>>>>>

A fekete teák osztályozása a Teazinben található.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

  csak rügy fekete tie guan yin fekete tea      csak rügy fekete tie guan yin fekete tea   only bud red tie guan yin black tea   only bud red tie guan yin black tea   Csak rügy fekete Tie Guan Yin   Alkímia a teával, avagy hogy lehet a rügyből aranyat facsarni? Az eljárás részleteit megtaláljátok honlapunkon. Csak rügy fekete Tie Guan Yin  

Alkímia a teával, avagy hogy lehet a rügyből aranyat facsarni? Az eljárás részleteit megtaláljátok honlapunkon. Csak rügy fekete Tie Guan Yin