Kosár
Az Ön kosara üres

Citromfű


 • Eredet: EU
 • Gyártási év: 2020
 • Jelleg: Nagy tisztaságú herbatea keverék
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 90-95 Co-os,  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, közepes űrtartalmú (4-600 ml) teáskészletet és két csapott evőkanálnyi, 8-9 gramm teát.

  Készítsen egy 4-5 perces felöntést, majd még egyszer öntse fel.

  A herbateákat tartsa az általunk adott jól zárható tasakban, hűvös, napfénytől védett helyen, akár hűtőszekrényben. 


950.- Ft

Megveszem

 

Citromfű - Melissa Officinalis

citromfű melissa officinalis   Válogatott, csak levelet és levélcsúcsot tartalmazó citromfű (Melissa officinalis), amit  a magyar köztudat a nyugtató, alvást elősegítő gyógyteának nevez.  Közel-keleti eredetű, magasra növő, évelő növény. Hatóanyagai, ahogy a legtöbb herbateánál az illóolajok (ebben az esetben a citronellál, citrál), és a teához hasonlóan a flavonoidok, a kávésav, a gyanta és a szaponin.

 • nyugtató
 • izzasztó
 • oldja a depressziót és a álmatlanságot
 • gyomorsavtúltengés, és reflux esetén is eredményesen használható

Sok gyógyteakeverék alkotórésze nálunk is.  Friss, kitűnő minőségben ajánljuk, a jelenlegi keverék szárat nem tartalmaz!

Zöld hályog és tartósan alacsony pajzsmirigy működés esetén használata nem, vagy csak körültekintően ajánlott !!

citromfű

citromfű

Melissa officinalis - Citromfű

citromfű

A teautja herbateái tiszta, nagy hatóanyagtartalmú, organikus termesztésből származó termékek. Alkalmazásuk esetén tartsa be az elkészítéssel kapcsolatos útmutatásokat, ne használjon fölöslegesen sok teát. Herbateáink nem tartalmaznak semmiféle színező, ízesítő, ízfokozó anyagokat  vagy hozzáadott aromákat. Ennek köszönhetően különös figyelemmel kell tárolni, légmentesen zárt, hűvös, sötét, száraz helyen, ha lehetséges fémdobozban. Az elkészítés során lehetőség szerint minden esetben a lehető leglágyabb, (<50 mg /  lit összes ásványianyag tartalmú) tisztított vizet használja 90-95 Co-on.