Kosár
Az Ön kosara üres

Csíki tea


  • Eredet: EU
  • Gyártási év: 2019
  • Jelleg: Nagy tisztaságú herbatea keverék
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 90-95 Co-os,  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, közepes űrtartalmú (4-600 ml) teáskészletet és két csapott evőkanálnyi, 8-9 gramm teát.

    Készítsen egy 4-5 perces felöntést, majd még egyszer öntse fel.

    A herbateákat tartsa az általunk adott jól zárható tasakban, hűvös, napfénytől védett helyen, akár hűtőszekrényben. 


790.- Ft

Megveszem

Csíki tea 

Csíki tea   Ez a tea igazán a természetben született, történetét megtalálják mai teánk rovatunkban. Összetétele (általában) erdei áfonya, málna és szamóca levél, levendula, csombor menta, borsmenta, kamillavirág. Általános frissítő és nyugtató teaként használhatjuk, de kitűnő légúti megbetegedések, megfázás kezelésére. Az is igaz, hogy ott helyben mások a boróka, vagy szamóca pálinkára esküsznek.
  Csíki tea

Csíki tea

Vaccinium myrtillus

Vaccinium myrtillus

Áfonya, mint csíki tea   A teautja herbateái nagy tisztaságú, organikus termesztésből származó termékek. Alkalmazásuk esetén tartsa be az elkészítéssel kapcsolatos útmutatásokat, ne használjon fölöslegesen sok teát. Herbateáink nem tartalmaznak semmiféle színező, ízesítő, ízfokozó anyagokat  vagy hozzáadott aromákat. Ennek köszönhetően különös figyelemmel kell tárolni, légmentesen zárt, hűvös, sötét, száraz helyen, ha lehetséges fémdobozba zárt papírzacskóban. Az elkészítés során lehetőség szerint minden esetben a lehető leglágyabb, (<50 mg /  lit összes ásványianyag tartalmú) tisztított vizet használja 90-95 Co-on.