Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Ennen no Mukashi


 • Eredet: Hoshino, Yame, Japan
 • product.gyarto: Hoshino Seichaen
 • Gyártási év: 2023
 • Jelleg: Urasenke koicha
 • Elkészítési mód:

  Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                 Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

  A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

  Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

  Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


14 900.- Ft

Megveszem

hoshitea matcha Ennen no Mukashi

Sajnos az Ennen no Mukashi, A Seijyou és a Seihou teák készlete a gyártónál is véges, ezért korlátozásokat vezettek be ezekre a tételekre. Az importőrök csak adott mennyiséget kaphatnak ezekből a teákból és mi erre az évre már kimerítettük a keretünket az Ennen no Mukashiból, mert Önök  megitták. Egészségükre, de  most a jövő tavaszig várni kell.

 

Matcha Ennen no Mukashi Urasenke matcha

A Hoshitea 1993-ban kapta meg az Urasenke keresztséget, vagyis ekkor adta a nevét a legnagyobb japán teaiskola egy kiválasztott teájához.  A Hoshitea, mint a legkiválóbb matchák gyártója jelenleg az Urasenek és az Omotosenke teaiskolák ellátója. Ez azt jelenti, hogy meghatározott feltételek mellett a teaiskolák ajánlásával elfogadott teákat készíthet és címkézhet, amit utána ezeknek a teaiskoláknak a volt, vagy leendő hallgatói és az ő ismerőseik, családtagjaik fogyasztanak formális és informális keretek között. Ez tehát egyfajta védjegy, egyben kölcsönös és sajátosan japán branding, reklám. Magyarországon 4 fő végezte el az Urasenke Teaiskola valamelyik kyotói évfolyamát. Az Urasenke magyaroszági tagozata pedig évek óta folytat a japán Urasenke felhatalmazásával oktatást, amelyen több tucat hallgató végzett már. A teaiskola Facebook csoportja itt található.

Az Urasenke ajánlásával készített teáknak különleges karaktere van, ami általában jól megkülönböztethető a gyártó többi matchájától.

Ez a tea Iemoto Zabosai, az Uraseke XVI. jelenlegi nagymestere ajánlásával készült fantasztikus koicha.

 

hoshitea japanese green tea

Hoshitea matcha ültetvény

Hoshitea matcha ültetvény tea

Hoshitea tea gőzölés

hoshitea matcha Ennen no Mukashi

hoshitea matcha Ennen no Mukashi

hoshitea matcha Ennen no Mukashi

hoshitea matcha Ennen no Mukashi