Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Ennen no Mukashi


 • Eredet: Hoshino, Yame, Japan
 • product.gyarto: Hoshino Seichaen
 • Gyártási év: 2021
 • Jelleg: Urasenke koicha
 • Elkészítési mód:

  Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                 Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

  A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

  Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

  Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


13 900.- Ft

Megveszem

hoshino matcha Ennen no Mukashi

Matcha Ennen no Mukashi Urasenke matcha

A Hoshitea 1993-ban kapta meg az Urasenke keresztséget, vagyis ekkor adta a nevét a legnagyobb japán teaiskola egy kiválasztott teájához.  A Hoshitea, mint a legkiválóbb matchák gyártója jelenleg az Urasenek és az Omotosenke teaiskolák ellátója. Ez azt jelenti, hogy meghatározott feltételek mellett a teaiskolák ajánlásával elfogadott teákat készíthet és címkézhet, amit utána ezeknek a teaiskoláknak a volt, vagy leendő hallgatói és az ő ismerőseik, családtagjaik fogyasztanak formális és informális keretek között. Ez tehát egyfajta védjegy, egyben kölcsönös és sajátosan japán branding, reklám. Magyarországon 4 fő végezte el az Urasenke Teaiskola valamelyik kyotói évfolyamát. Az Urasenke magyaroszági tagozata pedig évek óta folytat a japán Urasenke felhatalmazásával oktatást, amelyen több tucat hallgató végzett már. A teaiskola Facebook csoportja itt található.

Az Urasenke ajánlásával készített teáknak különleges karaktere van, ami általában jól megkülönböztethető a gyártó többi matchájától.

Ez a tea Iemoto Zabosai, az Uraseke XVI. jelenlegi nagymestere ajánlásával készült fantasztikus koicha.

 

hoshitea japanese green tea

Hoshitea matcha ültetvény

Hoshitea matcha ültetvény tea

Hoshitea tea gőzölés