Kosár
Az Ön kosara üres

Hoshitea Matcha Yana no Shiro


 • Eredet: Hoshino, Yame, Japán
 • product.gyarto: Hoshino Seichaen
 • Gyártási év: 2024
 • Jelleg: Urasenke matcha
 • Elkészítési mód:

  Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.               Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

  A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

  Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

  Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


9 890.- Ft

Megveszem

matcha yame no shiro

Yana no Shiro 弥名の白 Urasenke matcha

A Hoshitea 1993-ban kapta meg az Urasenke keresztséget, vagyis ekkor adta a nevét a legnagyobb japán teaiskola egy kiválasztott teájához, pont a Yana no Shiro usucha és a Seiyu no Mukashi koichához..  A Hoshitea, mint a legkiválóbb matchák gyártója jelenleg az Urasenke és az Omotosenke és más teaiskolák ellátója. Ez azt jelenti, hogy meghatározott feltételek mellett a teaiskolák ajánlásával elfogadott teákat készíthet és címkézhet, amit utána ezeknek a teaiskoláknak a volt, vagy leendő hallgatói és az ő ismerőseik, családtagjaik fogyasztanak formális és informális keretek között. Magyarországon 4 fő végezte el az Urasenke Teaiskola valamelyik kyotói évfolyamát. Az Urasenke magyaroszági tagozata pedig évek óta folytat a japán Urasenke felhatalmazásával oktatást, amelyen több tucat hallgató végzett már. A teaiskola Facebook csoportja itt található.

Az Urasenke ajánlásával készített teáknak különleges karaktere van, ami általában jól megkülönböztethető a gyártó többi matchájától.

Ez a tea Sen Genshitsu Hounsai Daisousho, az Urasenke XV. nagymestere ajánlásával készült.

Az egyik arca lágy, kifinomult, kifejezetten édes tea, a másik egy kis elhajlás, cinkos összekacsintás, mindkettő hosszú utóízzel. Különös, de kiváló  recept.

hoshitea yana no shiro matcha tea

hoshitea yana no shiro matcha tea

Hoshitea matcha ültetvény

Hoshitea matcha ültetvény

Hoshitea

Sen Genshitsu Hounsai Daisousho