Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Yugen


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: Alkalmas usucha (híg tea) elkészítésére
  • Elkészítési mód:

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


21 000.- Ft

Megveszem

 

Matcha Yugen - A sötétség teája

Matcha Yugen Marukyu Koyamaen

  A matcha Yugen eltér a többi normál Koyamaen matchától. Sokkal sötétebb tónusú, mély, tömött textúrájú tea, ami sima teaként elkészítve is koicha érzetet ad. A névről és a teáról hosszabban írtunk itt.   

 

Marukyu Koyamaen matcha yugen powdered green tea

  Marukyu Koyamaen matcha yugen   Marukyu Koyamaen matcha yugen powdered green tea   Marukyu Koyamaen matcha yugen powdered green tea   Marukyu Koyamaen matcha yugen powdered green tea Marukyu Koyamaen matcha yugen powdered green tea Marukyu Koyamaen matcha yugen powdered green tea

A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), koicha sűrű teához 3-4 gramm, usucha, híg teához 1-2 gramm teát.                                                       

Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on. 

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>