Kosár
Az Ön kosara üres

Karigane Usugasumi


 • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
 • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
 • Gyártási év: 2023
 • Jelleg: Matchával kevert szártea
 • Elkészítési mód:

  Használjon 80-85 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 8-9 gramm teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, egyre forróbb víz használatával, egészen 90-95 Co-ig. Két intenzív, egy erős, de lágyuló, majd további három "híg", de édes felöntést ad.

  Első felöntés: 1 perc 80Coon, második felöntés: 15-30 mp 80Co-on, harmadik felöntés: 1 perc 85Co-on

  Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt


5 490.- Ft

Megveszem

 

Karigane Usugasumi

marukyu-koyamaen karigane usugasumi japanese green tea

Árnyékolt teából származó szár és levélfoszlánytea macthával keverve. A matcha iri teák között ez egy igazi üdítő, ami kukichát, azaz szárat, kabusecha levelet, levélfoszlányokat és egész kabusecha leveleket is tartalmaz. A lágyságát pedig hozzákevert matcha teszi teljessé. Innen ragyogó zöld színe, alul érdesen teljes, felül lágyan selymes karaktere. Finom, üdítő, mindennapi tea. Emlékeztet sajátmagára -a kariganéra - emlékeztet a kabusechára, és elvezet a matcha kapujába is.

marukyu-koyamaen sencha asagiri japanese green tea

marukyu-koyamaen sencha asagiri japanese green tea

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.