Kosár
Az Ön kosara üres

Sencha Horai


 • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
 • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
 • Gyártási év: 2022
 • Jelleg: Prémium gőzölt japán zöld tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 70 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, (összes ásványianyag tartalma < 50 mg/liter), előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) kannát és szűk evőkanálnyi, kb 7-8 gr teát.                                                           Készítsen 1-1,5 perces felöntéseket, ezekből három gazdag és 4 hígabb, de egyre édesedő teát kap. A felöntések során használjon egyre forróbb vizet egészen 90-95 Co-ig.

  Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on.

  Eszközöket a sencha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt


10 670.- Ft

Megveszem

 

Sencha Horai - A szerencsét hozó istenek szigete

Sencha Horai Marukyu Koyamaen tea
 
A sencha Horai Marukyu-Koyamaen prémium zöld teája. A közép kategóriából való ellépés  teája ez, szép egyenletes levélosztállyal. A karaktere éles, erős, mégis telt. Azok válasszák, akik kínálatunkból a Takaragit, Manpukuzant, és a régi Kyo-no-Midorit szerették. 25-50 és 100 grammos kiszerelésben is kapható. A Horai 蓬莱  a kínai Penglai Shan 蓬莱山 mitológiai mása, a nyolc halhatatlan lakhelye. A Penglai heggyel szemben, ahol örök életet biztosító, gyógyító gyümölcsök teremnek, sosem ürülnek ki a rizsestálak és borospalackok, nincs félelem, szomorúság és halál (vagyis mindaz, ami az emberi tudat felszínre bukkanásának terméke), a japán Horai emberibb, "valóságosabb, északon van és hideg. Mégis a Horai földöntúli hely, melyet tündérek laknak, levegője pedig lelkek miriárdjaiból áll, amit belélegezve az ember szert tehet a régenvolt megannyi létező tudására.
 
 
 Sencha Horai Marukyu Koyamaen tea
 
Marukyu-Koyamaen sencha horai
 
Marukyu-Koyamaen sencha horai
 
Marukyu-Koyamaen sencha horai
 
Marukyu-Koyamaen sencha horai
 
Sencha Horai Marukyu Koyamaen tea
 

Marukyu-Koyamaen sencha Horai japanese green tea

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a sencha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

Belépő a sencha világába pedig itt >>>>>>

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.