Kosár
Az Ön kosara üres

Sencha Horai


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2023
  • Jelleg: gőzölt japán rügytea

6 590.- Ft

Megveszem

Sencha Horai - A szerencsét hozó istenek szigete

Sencha Horai Marukyu Koyamaen tea  

A sencha Horai Marukyu-Koyamaen prémium zöld teája. A közép kategóriából való ellépés  teája ez, szép egyenletes levélosztállyal. A karaktere éles, erős, mégis telt. Azok válasszák, akik kínálatunkból a Takaragit, Manpukuzant, és a régi Kyo-no-Midorit szerették. 25-50 és 100 grammos kiszerelésben is kapható. A Horai 蓬莱  a kínai Penglai Shan 蓬莱山 mitológiai mása, a nyolc halhatatlan lakhelye. A Penglai heggyel szemben, ahol örök életet biztosító, gyógyító gyümölcsök teremnek, sosem ürülnek ki a rizsestálak és borospalackok, nincs félelem, szomorúság és halál (vagyis mindaz, ami az emberi tudat felszínre bukkanásának terméke), a japán Horai emberibb, "valóságosabb, északon van és hideg. Mégis a Horai földöntúli hely, melyet tündérek laknak, levegője pedig lelkek miriárdjaiból áll, amit belélegezve az ember szert tehet a régenvolt megannyi létező tudására.  

sencha horai marukyu koyamaen tea    Sencha Horai Marukyu Koyamaen tea   Marukyu-Koyamaen sencha horai   Marukyu-Koyamaen sencha horai   Marukyu-Koyamaen sencha horai   Marukyu-Koyamaen sencha horai   Sencha Horai Marukyu Koyamaen tea  

 

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a sencha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

Belépő a sencha világába pedig itt >>>>>>

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.