Kosár
Az Ön kosara üres

Sencha Kotomidori


 • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
 • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
 • Gyártási év: 2022
 • Jelleg: Gőzölt japán zöld tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 70 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, (összes ásványianyag tartalma < 50 mg/liter), előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) kannát és szűk evőkanálnyi, kb 7-8 gr teát.                                                           Készítsen 1-1,5 perces felöntéseket, ezekből három gazdag és 4 hígabb, de egyre édesedő teát kap. A felöntések során használjon egyre forróbb vizet egészen 90-95 Co-ig.

  Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on.

  Eszközöket a sencha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt


5 890.- Ft

Megveszem

Sencha Kotomidori - A régi főváros eleganciája 

marukyu-Koyamaen Sencha kotomidori japanese green tea  

Az Ujiban működő kis számú teatermelő gyakran hivatkozik  teáinak nevében a szülőhelyre, a japán tea fizikai, szellemi központjára, Kyotóra. Kyoto a csillogás, a hagyomány, az elegancia és egyúttal Japán szimbóluma. Kyotót és a fenyővirágzást idézni a tea nevében egyfajta garancia. A piac hamar kidobja az ablakon a műeleganciát. Koyamaen legnagyobb érdeme azon túl, hogy új stílust vezetett be a matchák és a gyokurok világában éppen az, hogy az ilyen, kifinomult, teljes ízű teákat eléhetővé tette az alacsonyabb árkategóriában.  A Kotomidori egy könnyen befogadható, friss, elegáns zöld tea.

 

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a sencha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

Belépő a sencha világába pedig itt >>>>>>

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

sencha kotomidori marukyu-koyamaen

marukyu-Koyamaen sencha kotomidori green tea  marukyu-Koyamaen sencha kotomidori green tea   marukyu-Koyamaen sencha kotomidori japanese green tea   marukyu-Koyamaen sencha kotomidori japanese green tea   marukyu-Koyamaen sencha kotomidori japanese green tea   Marukyu-Koyamaen Sencha Kotomidori