Kosár
Az Ön kosara üres

2000 Vörös Vas lepény puerh tea


  • Eredet: Menghai
  • product.gyarto: Menghai Teaüzem
  • Gyártási év: 2000
  • Jelleg: Érlelt sheng puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Kétszeri rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.

    Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


8 900.- Ft / db

Termékünk átmenetileg nem kapható

2000 Vörös Vas lepény

Jelenleg nem kapható

2000 CNNP red mark

  8668 a recept, ami a tradicionális vörös ruha mögé került. Erősen préselt, Hong Kongban, párás környezetben érlelt tea, ami koránál 4-5 évvel többet mutat. A Vörös lepény a puerh piac etalonja. Akinek nagyobb mennyiségű vörös lepény van a kezében az komoly befolyással van a teljes puerh piac ármozgására és az is igaz, hogy pontos korelláció mutatható ki az elmúlt 10 évben a vörös lepények árváltozása és a teljes puerh árváltozása között. Vannak persze külső tényezők is, így az, amikor a mérgező puerhről kürtölt a világsajtó 2002 elején, vagy a SARS járvány, de a tendencia jól követhető. Ez a Hong Yin már a Jixing kiadásában készült, ez a Kunming Teaüzem modern korszakának minőségi brandje. Erősen aromás, nagyon kiegyensúlyozott, hosszú utóízű. Az utóízt puerh nyelven Hui Gan-nak hívjuk, azt jelenti visszatérő érzés, visszatérő édesség.                   

Ez egy tökéletes tea. Jó lenne újrainni pár év múlva.

 

Belépő a puerh teák világába itt ,  információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán és Teazin blogunkban.

Az érlelt sheng és shu teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

 

  2000 CNNP Hong Yin (Red mark)  Vörös vas lepény 8668

 2000 Vörös vas puer tea  2000 Vörös vas puer tea  2000 Vörös vas puer tea