Kosár
Az Ön kosara üres

2001 Fehér sárkány lao cha


  • Eredet: Menghai
  • product.gyarto: Menghai Teaüzem
  • Gyártási év: 2001
  • Jelleg: Érlelt sheng puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Kétszeri rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.

    Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


11 890.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

 

2001 Fehér sárkány lao cha 

2001 bai long jin gua

 

A fent látható "teaszörny" a Bai Long Jin Gua,  x jinguaszó szerint Fehér Sárkány Arany Dinnye, azazhogy a dinnye inkább tök, illetve a dinnye is egy tökféle, tehát mégis inkább tök. Ilyen és ehhez hasonló gigantikus puerh formák állnak kötelező jelleggel minden, magára valamit is adó kunmingi bolt, vagy puerh cég bejárati ajtaja mögött. Ezek jelentik, vagy garantálják a megfelelő üzletmenetet, a cég prosperitását. Ez a dinnye hét éven át hirdette a cég jóhírét a Fehér Sárkány Teaüzemben, szerény 30 Kg méretű tömbben, mígnem 2006 év végén a tömböt darabokra szedték és eladták. Ritka lehetőség egy ilyen, nagy tömbben érlelt shu puerh tea kóstolása.  A tea eredete Jinggu, Simaoban. Ez azt is jelenti, hogy mélyből lágyult édessé, éles peremek és sarkok nélkül.

 

2001 FEHÉR SÁRKÁNY ARANY DINNYE

PUERH

2001 bai jing gua lao cha

2000 bai long shu beeng cha open

2000 bai long shu lao cha

2000 bai long shu lao cha

Belépő a puerh teák világába itt ,  információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán és Teazin blogunkban.

Az érlelt sheng és shu teákat két rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.