Kosár
Az Ön kosara üres

2003 Yiwu Mahei sheng puerh tea


 • Eredet: Yiwu, Mengla, Kína
 • Gyártási év: 2003
 • Jelleg: Érlelt sheng puerh tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

  Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.

  Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


10 890.- Ft

Megveszem

 

2003 Yiwu Mahei  

2003 Yiwu Mahei sheng puerh tea   A Xiang He Hao Teaüzem Yiwu Mahei teája 2003-ból. Teljes egészében kézzel szedett, feldolgozott és (lábbal) préselt 150 éves vad fákról szedett sheng puerh tea, ami kitűnő levélosztályú, Hong Kongon érlelt, már jelentősen sötétült. Azt mondják 1 év Malajziában, vagy Hong Kongon annyit ér, mint 3 év a kontinensen és valóban ezek a teák mesterségesen gyorsított érlelés nélkül is finomra sötétültek. A lepény 400 grammos, itt 50 grammot kínálunk belőle.  A műfény feltárja a levelek eredetét, a napfény igazi, aktuális állapotukat. Nem hosszú tea, 12 felöntésig társalog velünk, ereje van bőven,  semmi fanyarság.

 

Belépő a puerh teák világába itt ,  információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán és Teazin blogunkban.

Az érlelt sheng és shu teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

 

XiangHe Hao yiwu Mahei sheng puerh tea   XiangHe Hao yiwu Mahei sheng puerh tea   XiangHe Hao yiwu Mahei sheng puerh tea   XiangHe Hao yiwu Mahei sheng puerh tea   XiangHe Hao yiwu Mahei sheng puerh tea