Kosár
Az Ön kosara üres

2005 Dali Gu Shu Puerh Cha


 • Eredet: Dali, Yunnan, Kína
 • Gyártási év: 2005
 • Jelleg: Gu shu vad teafákról szedett tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

  Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.

  Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


4 580.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

 

2005 Dali Gu Shu Puerh Cha 

2005 Dali Gu Shu Puerh Cha  

2005 tavaszi szedésű vad anyafákról szedett tea a Xiaguan teaüzemtől (nem a daru márka kiadásában). Tavasszal két, nyáron egy szedést végeznek ezeken a fákon, de itt mindig, minden tea  - még a rügy is - hatalmas, robusztus levelekből áll, a nem helybeli feldolgozás (és az eltelt idő) miatt kissé sötétebbek. Szárak és érett huang pian levelek is előfordulnak természetesen bőséggel, a dióolaj mélységét idéző öntet kóstolása után pedig elégedettség is szintén bőséggel.

 

Belépő a puerh teák világába itt ,  létezik-e vad puerh (?), ha igen, akkor információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

A vad puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2005 Dali Gu Shu Puerh Cha   2005 Dali Gu Shu Puerh Cha   2005 Dali Gu Shu Puerh Cha sheng puerh tea   2005 Dali Gu Shu Puerh Cha sheng puerh tea   2005 Dali Gu Shu Puerh Cha sheng puerh tea