Kosár
Az Ön kosara üres

2005 Expedíció a Ban Zhang hegyre


 • Eredet: Xishuangbanna, Yunnan, Kína
 • product.gyarto: Mengku Suangjiang
 • Gyártási év: 2005
 • Jelleg: Gu shu vad teafákról szedett tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

  Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.

  Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


27 900.- Ft / db

Megveszem

 

2005 Expedíció a Ban Zhang hegyre 

 2005 mengku lao ban zhang autumn sheng puerh tea

Banzhang Zhuan Cha.  A Mengku 2005-ös szubtrópusi őserdőbe tett expedíciójának a terméke. A Banzhang egyébként az aini kisebbség önkormányzata alatt áll, de vannak teaterületek, amiket nem művelnek. Ezek olyan félvad ültetvények, amiket a Kulturális Forradalom idején lelkes forradalmárok tönkretettek, kivágtak (egyébként, mint az elmaradottság megtestesítőit mázsaszámra égettek el értékes érlelt puerh készleteket is). A fatörzsek mellett újra felsarjadt az erdő, ezekről gyűjtötték a hatalmas, őszi rügyeket. A téglácska, ami 15 adagnyi teát ad, egyenként körülbelül 15 felöntéssel, azaz 2,5-3 liter teával nem a részeg pillangó, vagy a Pasha hegy erős, részegítő íze, azoktól sokkal lágyabb, puhább. Szép és finom tea. 

Belépő a puerh teák világába itt ,  létezik-e vad puerh (?), ha igen, akkor információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

A vad puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2005 mengku lao ban zhang autumn sheng puerh tea   2005 mengku lao ban zhang autumn sheng puerh tea   2005 mengku lao ban zhang autumn sheng puerh tea   2005 mengku lao ban zhang autumn sheng puerh tea   2005 mengku lao ban zhang autumn sheng puerh tea   2005 mengku lao ban zhang autumn sheng puerh tea