Kosár
Az Ön kosara üres

2005 Gu Shu Cha Wang


 • Eredet: Lincang, Yunnan, Kína
 • Gyártási év: 2005
 • Jelleg: vad sheng puerh tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

  Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.

  Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


6 890.- Ft

Megveszem

2005 Gu Shu Cha Wang - Ősi vad tea király

Gu shu cha wang vad sheng puerh tea  

Lincang Qian Nian Gu Cha  临沧千年古茶  "Lincang Ezeréves Öreg teafák"  ez van a tea borítójának tetejére írva, alul Lincang Cha Chang Chu Pin  临沧 茶厂出品 "a Lincang teaüzem terméke".  Ami azt illeti Lincang az elmúlt öt évben hódította vissza a legöregebb teafák földjének büszke címét, nemrégiben határozták meg egy fa háromezer éves korát.  Ezen túlmenően itt vannak a legnagyobb egybefüggő vad tea erdők. A lincangi teák íze mindig éles, erős, hiányzik belőlük Mengla bársonyossága, melegsége, Menghai gazdasága. Ez a tea a Gu Shu Cha Wang 古树 茶王 azt jelenti Öreg vad teafák tea királya.   A teát valóban ezeréves fákat is nevelő vad teaerdőben szedték és préselték nagyon kemény, alig feltörhető lepénybe.  Legszebb erénye az erő és a kiegyensúlyozottság. Emitt egy válogatás a cég többi teájából, néhány nálunk is kapható.  Ez is egy nagyon erős tea.

 

Belépő a puerh teák világába itt ,  létezik-e vad puerh (?), ha igen, akkor információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

A vad puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

Gu shu cha wang vad sheng puerh tea   Gu shu cha wang vad sheng puerh tea   Gu shu cha wang vad sheng puerh tea   Gu shu cha wang vad sheng puerh tea   Gu shu cha wang vad sheng puerh tea   古树 茶王