Kosár
Az Ön kosara üres

2005 Gu Shu Zhen Pin


  • Eredet: Lincang, Yunnan, Kína
  • Gyártási év: 2005
  • Jelleg: Vad sheng puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.

    Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


6 890.- Ft

Megveszem

 

2005 Gu Shu Zhen Pin 

2005 gu shu zen pin vad sheng puerh tea  

Gu Shu Zen Pin vad puerh tea 2005-ből a Lincang Teaüzemtől, annak eredeti ősfás, vad teái közül. A képen látható keményen préselt, hatalmas levelek óvatos leválasztást igényelnek, alig férnek a kannába és parfümös kezdés után áttetsző, tiszta, de vad, erős, sárga öntetet adnak. Itt érződik igazán mi az, hogy eredeti vad tea, ha melléteszünk egy elviselhető, finom és jóval olcsóbb nagyüzemi teát a Menghaitól, Kunmingtól, vagy Xiaguantól. Ez sokkal borzosabb, fésületlenebb, nagyon erős. A különbséget a testünk érzi.  Nem hosszú tea, 15 felöntést ad egyre édesebben. Ezt a teát is mértük laboratóriumban, kiemelkedő polifenol és koffein tartalma van.    

 

Belépő a puerh teák világába itt ,  létezik-e vad puerh (?), ha igen, akkor információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

A vad puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2005 gu shu zen pin vad sheng puerh tea   2005 gu shu zen pin vad sheng puerh tea   2005 gu shu zen pin vad sheng puerh tea   2005 gu shu zen pin vad sheng puerh tea   2005 gu shu zen pin vad sheng puerh tea