Kosár
Az Ön kosara üres

2008 Fu Cha Ju Wuliang-hegyi vad tea


  • Eredet: Wuliangshan, Yunnan, Kína
  • product.gyarto: Fu Cha Ju - Nem Tea Ház
  • Gyártási év: 2008
  • Jelleg: Vad sheng puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.

    Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 


4 290.- Ft

Megveszem

Fu Cha Ju - Nem Teaház - Wuliang hegyi sheng

2008 Fu Cha Ju Wuliang-hegyi vad tea  

Fu Cha Ju  (más átiratban Fo Cha Ji = Nem Teaház) Huang Chuan Fang tajvani teamester és kereskedő márkája, aki Jingguból, az Ai Lao és Wu Liang hegység termelőitől vásárol és kever saját teákat.  Visszafogott, finom stílusú teamester, a vadság vadhajtásait biztos kézzel csippenti le és biztosít teret  fülledt, aszalt gyümölcsös, virágos illatoknak. Ízben biztos alap és teltség jellemzi a virágokból itt a propolisz és méz marad. Kizárva a fémek  (sajnálom), a savak, (örülök), a hideg szárazság (szintén).  Az itt kínált Wuliang hegyi teájában még fiatalon lobog az erő és alkalmanként váltakozik, jelenik meg, majd bújik el a zöldség és a gyümölcs. Ennyi zöldséget is rég írtam már. Tulajdonképpen sokkal egyszerűbb jellemzés az, hogy az adott területek teáiból a lehető legjobbat hozza elő. A Fu Xha Ju teák csomagolása annak idején a lehető legspártaibb volt. A Wuliang elég ellentmondásos terület, könnyű onnan elég arctalan, jellegtelen teákat kifogni.  Ez nem az.

  2008 Fu Cha Ju Wuliang-hegyi vad tea   2008 Fu Cha Ju Wuliang-hegyi vad tea   2008 Fu Cha Ju Wuliang-hegyi vad tea   2008 Fu Cha Ju Wuliang-hegyi vad tea