Kosár
Az Ön kosara üres

2012 Az őserdő ajándéka - Bada-hegység


 • Eredet: Xishuangbanna, Yunnan, Kína
 • product.gyarto: Sen Zhi Kui
 • Gyártási év: 2012
 • Jelleg: Vad sheng puerh tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

  Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.

  Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


14 500.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

 

2012 Az őserdő ajándéka - Bada-hegység 

2012 Bada hegyi sheng puerh tea

   Bada hegyi sheng puerh tea csak nagylevelű fajták tavaszi szedéséből a Sen Zhi Kui 森之馈 - Az őserdő ajándéka)teaház és kereskedő előadásában. A Bada a Menghai tea hegységek sorában árban és jellegzetességben is középen helyezkedik el. Ízben a gazdag zsibbasztó Menghai és az édes Yiwu között. Ez a tea friss, telt, édeskés utóízzel moderált erővel. Az egész forma 200 grammos.

 

Belépő a puerh teák világába itt ,  létezik-e vad puerh (?), ha igen, akkor információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

A vad puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2012 Bada hg sheng puerh tea   2012 Bada hg sheng puerh tea   2012 Bada hg sheng puerh tea   2012 Bada hg sheng puerh tea   2012 Bada hg sheng puerh tea   2012 Az őserdő ajándéka - Bada-hegység sheng puerj tea   2012 Az őserdő ajándéka - Bada-hegység sheng puerj tea   2012 Az őserdő ajándéka - Bada-hegység sheng puerj tea   2012 Az őserdő ajándéka - Bada-hegység sheng puerj tea   2012 Az őserdő ajándéka - Bada-hegység sheng puerj tea